torsdag 19 september 2013

Pytt i panna

Min andra pyttipanna på gång. Den första stickade jag om tre gånger och den här har jag stickat en gång, froggat och gjort längre udd på och nu tror jag att den blir bra! Garnet är mjukt och härligt, en bommulsblandning vid namn Jeans, gammalt som gatan 3 nystan jag inte vetat vad jag skulle göra av, vad passar bättre än en pyttipanna?

5 kommentarer:

heidi sa...

vissa projekt är helt enkelt värda att repas upp när dom inte blivit som man vill, så att dom kan bli precis så perfekta det någonsin går när dom till slut blir färdiga:)

så perfekt att sticka en pyttipanna med udda nystan som ligger i garderoben:)

AnJa sa...

Supermysigt fluffigt garn!

Maritas Maskor sa...

Visst är det skönt när man hittar det perfekta projektet för de där nystana man har liggande! Din pytt i panna ser ut att bli jättefin och nu börjar det bli dags att ta fram alla sjalar igen.
Tack snälla för din omtanke om oss. Imorgon är det två veckor sedan Jansson dog och vi börjar sakta vänja oss vid en vardag utan honom omkring oss. Det var väl tur att vi köpte Nessie i somras. Inte för en kan ersätta en annan, men det blir inte fullt så tomt.
Kram och ha en skön helg, Marita

Mmatilda sa...

Då hoppas vi att den blir bra den här gången! Inte för att det är så farligt att göra om i och för sig men till slut är det ju roligt om man får se ett resultat.

skapa och inreda sa...

Garnet ser verkligen mjukt och skönt ut, det kommer säkert att bli bra :)
Önskar dig en trevlig helg.
Annika