lördag 14 september 2013

Kroatien

Hemma igen, var skönt att få sova i sin egen säng i ett svalt sovrum! Vädret där borta var lite halvdant men för mig som har svårt med värmen var det skönt med lite moln och mycke har vi hunnit sticka och virka! 
Jag fick ha min sockstickning med tunna trästickor, M fick ha tjocka strumpatickor, K och A fick ha sina virknålar så det var inte stenhårt på flyget! Nu längtar jag mest efter att få sjunka ner i soffan med stickning och ett korsord men först uppackning, tvätt, städ och gräsklippning!

8 kommentarer:

nattugglan sa...

välkommen hem. Va roligt om ni fick ha stickorna ombord på flyget.. tycker de ha sagt att det är ganska krångligt med den saken.Här har vi kanonväder idag! Ha en bra helg

Cecilia sa...

Jag tror bestämt att de lugnat sig lite med "vassa föremål"-nojan. Bra det!
Borta bra men hemma bäst, så tycker jag det är!

Mia sa...

Ja, inget är som egen härd, välkommen hem :)

AnJa sa...

Välkommen hem!

heidi sa...

ja, det är skönt att komma hem igen efter att ha varit på semester:)

bra att ni fick sticka på planet - gissningsvis gjorde det att flygresan gick fortare då:)

Mmatilda sa...

Jag tvättar också för fullt, men gräsklippning slipper jag för vår gräsklippare startar inte. "Så synd"! Jag tycker i alla fall att vi hade det bra, bodde bra, såg solen, simmade i havet!

Rosenvante sa...

Tack, det värmer att höra sånt. Måste bara fixa en dator först, för på läsplattan är det så jobbigt att skriva. Men snart händer det ska du se.
Kram

skapa och inreda sa...

Borta bra men hemma bäst :)
Kroatien är ett underbart land med mycket att se på, vattnet är så härligt att bada i.
Brukar också sticka/virka på flyget med trästickor men hört att flera har klarat sig igenom kontrollen med vanliga stickor.
Ha en bra dag.
Annika