tisdag 26 februari 2013

Stadsresa

Har idag varit till stan och letat garn! En hel affär full med garn och inget som passar det mönster jag tänkt så tillslut gav jag upp och började leta mönster och hittade ett så nu har jag garn och mönster till tröjor åt tvillingarna och den här gången ska det bli rätt storlek!
Det var faktiskt ren efter vägen, länge sen sist jag såg några!

11 kommentarer:

Cecilia sa...

Ibland blir det inte som man tänkt, men det kan bli bra ändå!
Renar såg vi några på Norrlandsresan, väldigt spännande! När vi åker till stugan är det rådjur längs vägen och i början satt jag och pep varje gång jag såg några, men de är ju så vanliga att familjen tröttnade på mig....

AnJa sa...

Ska bli spännande att se vad du köpte. Idag blir det stan för mig men jag riktar in mig på en loppisrunda :-)

Mmatilda sa...

Jag var också i stan igår (skolan du vet, tisdagar) - träffade faktiskt en juntamedlem där! Fast nu vet jag ju inte vilken stad du var i, vi har ju två att välja på, du kanske var i den andra...

heidi sa...

Så förargligt med garnet:s

men huvudsaken är ju att du ändå hittade både garn och mönster så att tvillingarna kan få varsin tröja så fort du har stickat klart dom:)

jag ser verkligen fram emot att få se hur det blir, och vad du valde för garn!

Astrid sa...

Det är det där som är så spännande med att åka bil i norr. Renar.
Jag drömmer fortfarande om att få åka till Jokkmokks marknad. Där får man garanterat se renarna.

Mia sa...

Renar, så stiligt. Jag glömmer du bor längre upp norrut, här är det bara älg.
Kul med en stadhandletur ibland :)

Maritas Maskor sa...

Visst kan det vara som förgjort ibland när man har tänkt sig nåt speciellt. Tur att du hittade ett alternativ i alla fall.
Och häftig att få se renar så där (fast det bästa är ju om de inte är precis på vägen förstås när man kommer och kör). Jag såg ett vildsvin springa som ett jehu över vägen i måndags, när jag skulle till jobbet. Lite coolt ändå, bara man hinner stanna förstås :)
Ha det fint!

Sunna sa...

Vet du att enda gången jag sett en levande ren är på djurparker, och du får uppleva dem på vägen, wow

Pysselfarmor sa...

Märkligt att de stod på en raksträcka...tycker att de oftast står bakom en kurva eller gömmer sig på något att sätt och så dyker de överaskande upp.
:-))

Karin sa...

Häftig bild, har aldrig sett några renar, jo på kolmården :) Karin

nattugglan sa...

häftigt med renar.. här i Vasa trakten finns bara älg..o de är oxå läskiga om de kommer framför en bil.. Då syrran o jag brukar åka runt(via Haparanda) till Docksta då har vi ju hoppats att få se nån ren..men nää.. ha de bra med stickningen.