söndag 24 februari 2013

Gör om gör rätt!

Det är nog inte bara att jag har hjärnan borta utan det har dessutom gått troll i stickningen! När jag skulle ta ihop raglanärmen ser jag att jag stickat rutmönstret tvärtom, riv upp gör rätt!
Nu orkar jag iallafall sticka nån stund, jag är hemma och tittar på VM inte för att jag stickat nåt till chefen utan för att jag åkt dit på en förkylning! I början av veckan räckte orken bara till att ligga i soffan hela dagarna men nu har orken långsamt återvänt! Är less på att vara sjuk och gå miste om syjuntor och annat kul! Och till veckan ska jag vara på mitt gamla jobb och enligt min kära vän Karin är det visst. där jag glömt hjärnan! :) Nu kan det bara bli bättre!

9 kommentarer:

fale artut sa...

Hjärnan har nog bara en tillfällig svacka! Nu får den säkert nu luft i cellerna! Kram!

fale artut sa...

NY luft skall det vara!

Maritas Maskor sa...

Jaa du, ibland kan man tro att det går troll i en del projekt. Kanske lika bra att börja från början?' Och nu kan du väl nästan mönstret utan och innan...?
Verkligen krya på dig nu!!

heidi sa...

instämmer verkligen i att det kan gå troll i stickningen ibland! det är inte så mycket att göra åt det - mer än att riva upp och göra om...

och att hjärnan kan åka på egna utflykter tror jag kan hända dom flesta:) som tur är brukar den komma tillbaka igen:)

hoppas att du kryar på dig fort! att vara sjuk är inget vidare:(

Mia sa...

Du är så noggrann i allt du gör så jag misstänkte nog att du skulle repa upp, och det hade du nog gjort även om det inte gått troll i stickningen.
God bättring, förkylningen som går här är både seg och långvarig så jag hoppas det inte är samma virus.
Ha det gott :)

Astrid sa...

Hoppas du blir bättre snart!
Jag har inte kastat in handduken!
Har glömt luren på jobbet :(

nattugglan sa...

hos oss finns ingen liten hjärna..som en valnöt..skitt är de inte större? haha..men det va nu inte så kul om du måste riva opp..Men fint blir det!

Anonym sa...

Hej!
Roligt att se att du stickar med vä och höger hand. Det har jag gjort sen jag började sticka när jag var 5 år, är nu 65.Det blir jämnare slätstickning.
Tack för mej, Solveig

AnJa sa...

Aj, aj du skulle nog inte sagt att du ville vara ledig när det var VM i skidor. Baskiluskerna har alldeles för bra hörsel ;-). Krya på dig!