tisdag 30 oktober 2012

Trött!

5 Yemenvästar som legat färdiga ett tag är nu lämnade för vidare transport till Uganda i Afrika!

Jag är så trött, känns som om jag bara jobbar och är på möten. Mycke som skall göras klart innan avdelningen stängs ner. Idag har jag fått se ett schema och fått datum när jag ska flytta till annan avdelning, känns gruvsamt. Allt det här tar så mycke energi! Hoppas jag ska finna mig till rätta på nya stället och där ska jag vara fram till nyår sedan vet jag inte vart jag hamnar.
 Nu är det bara de enkla stickningarna jag stickar på orkar inte tänka. Ska sätta mig nu och se förra veckans Bonde söker fru. Det tror jag är den enda serien jag följer. Det är svårt att följa serier när man jobbar mycke kväll.

8 kommentarer:

Mia sa...

Det värsta med såna omställningsprocesser är just den väntetiden, innan det gamla är helt slut och det nya börjar. Sen brukar man falla tillbaka i den gamla lunken igen. Nu är väl snart väntetiden över, men vad? ingen aning vad som händer efter nyåret? Det låter inget vidare..
Sköt om dig, se på dina bönder och sticka nu :)

Mmatilda sa...

Oj vad produktiv du har varit! Du är duktig med de där jemenvästarna. Ny avdelning eller nya arbetskamrater, du fixar förstås det du som är så proffsig. De sitter väl bara och väntar och längtar att du ska komma dit.

Cecilia sa...

Fy farao vad det tar på krafterna, sådant där. Jag vet ju att vi är unga i sinnet, både du och jag, även om du är lite yngre, men jag tycker iaf att det blir svårare med åren, också önskade förändringar är vansinnigt jobbiga! Försök hitta vilostunderna och vilosakerna och bry dig inte om att städa. Alls! Kram!

(Fina västar du stickat!)

nattugglan sa...

Förstår om du gruvar dej.. man börjar göra det ju äldre man blir.. men du ska se vad det kommer att bli bra sen..Jag vet ju inte vad du jobbar med..kanske innom äldrevården?:: Va fina västar du stickat!! Ha en bra dag!

Maritas Maskor sa...

Vad duktig du har varit, som har gjort så många yemenvästar, fast orken inte är på topp! Och fina är de också!!
Jag kan gott förstå att det snurrar hela tiden, hur allt ska bli... Osäkerheten är ju så jobbig!
Jag hoppas verkligen att du snart ska få bestämda besked om hur de har tänkt sig och att det också ska bli bra för dig, så att du kan få lite sinnesro.
Jag ska hålla båda tummarna!!
Kramar från mig!

heidi sa...

det är jobbigt med omställningar, i synnerhet när det är andra som fattar besluten om vilka avdelningar som skall stängas, och vart personalen skall omplaceras. och det måste kännas jobbigt att lägga ner en avdelning där du uppenbarligen har trivts.

förhoppningsvis blir det lättare när det här är över, och du får veta var du skall vara efter nyåret, och när du träffar dina nya kollegor upptäcker du kanske att dom är lika nervösa över att det kommer en ny till deras avdelning, som du är över att börja arbeta med dom.

yemenvästarna är jättefina! starkt av dig att du ändå orkar sticka, och titta på bönderna:)

Astrid sa...

Förstår hur du känner det.
Oro tar på krafterna.
Hoppas allt löser sig till det bästa.
Du är duktig med dina yemenvästar (OCH wf :D)

Sunna sa...

Stackare där, ibland är det verkligen rörigt, jag kan tänka ibland att det är tur man har stickningen även om det bara blir enkla projekt