fredag 26 oktober 2012

Mera cykelstickning!

Min andra cykelstickning är klar och skickad ner till tvillingarna, denna gång en röd halsduk. Bilden la sig åt fel håll men jag har inte tid att trassla med den! Den vita som blev för kort har jag fått tillbaka och ska sticka längre.
Häromkvällen hade vi avdelningsfest! Jag som hade avtackat mig uppvaktningen blev väldigt överaskad av den uppvaktning jag fick med både en superfin orkide och blev bjuden på middagen! Det var lite sorgligt också. Kommunen har bestämt att stänga vår avdelning där jag jobbat i drygt tio år och vi har varit en fantastisk arbetsgrupp som trivts tillsammans. Idag ska jag och hälsa på på min nya arbetsplats. Känns lite pirrigt!

7 kommentarer:

Astrid sa...

Hoppas det går bra på nya arbetsplatsen!
Kanske man måste köpa sig en sån där cykel iallafall. Det blir ju jättefina stickade saker på den :D

Otaliga projekt sa...

Jag hajar alltid till och blir full i skratt när jag ser ordet cykelstickning. Bilstickning, tågstickning och även vinstickning är ju lätt att se framför sig, men innan bitarna faller på plats för cykelstickning.... Men du är ju fantastisk som motionerar samtidigt som du stickar.

heidi sa...

så fin den är!

även om det är trist att du måste byta arbetsgrupp (eftersom du trivdes), är det roligt att dom visade att dom har uppskattat dig, innan du gick vidare till nästa arbetsgrupp:)

hoppas att du har en bra första dag, och att din nya arbetsgrupp är lika bra som den du lämnade:)

Mia sa...

Byta jobb är alltid lika nervpirrande men det brukar som regel gå bra. Vi omorganiseras här också, bara det attnjag inte vet ännu var jag hamnar. Skulle gärna veta var skåpet ska stå..
Cykelstickning, finurligt :)

Mmatilda sa...

Lycka till på det nya stället! Jag vet ju hur det känns.

Mmatilda sa...

Tyvärr ser det inte bättre ut än att jag jobbar kväll på torsdag, så det blir ingen junta för mig. Hoppas vi kan ses gången därpå.

Pysselfarmor sa...

ha ha ja jag inbillar mig att det är motionscykeln du sitter på när du stickar :-))

du ska se att det går som på räls att komma in i det nya gänget!

Ikväll har jag fullt upp med att swassa runt på internet och kommentera....ligger litet efter då jag hade "fullt upp" med barnbarnet Linnea under helgen. Ja och så koftan som jag skulle sy ihop klart!

Brevet skickas i morgon (tisdag) till dig! Hoppas det är något du har glädje av bland mönstren....