söndag 9 september 2012

Ny utmaning!

 Nu är hösten här, första frostnatten har passerat men hösten kan bjuda på många fina dagar! Igår och idag är sådana dagar. Igår blev det svampplockning, det gäller att se sig för så de inte jagar älg där kantarellerna växer. Vi fick ihop en del, räckte både till middagen och en låda till frysen!

Idag är det stickning i solskenet som gäller! Här en glimt av min nya stickning som jag köpte garnet till från presentkortet jag fick. Jag är väldigt i valet och kvalet om det blir bra! Inspirationen har jag fått från Heidi och hennes vackra flerfärgsstickningar! Bilden blev åt fel håll och jag orkar inte trassla med den! Hoppas solen lyser på er också!

5 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Jo solen har värmt här med i dag. Vad det ser gott ut med svampen. Här omkring har vi inte några bra svampställwn tyvärr.

AnJa sa...

Det är så härligt med soliga dagar. Vi behöver fleeer innan vintern kommer! Vad härligt med kantareller, eller hur? Här har de jagat björn i går så vi har hållit oss kring bebyggelse. Jag tror dock inte att de har hittat den.

Cecilia sa...

Vem vet vad som är upp eller ned på en stickbild?! :-)
Härliga kantareller, hoppas det blir flera!

Maritas Maskor sa...

Vilka härliga kantareller!! Så gott det ser ut!
Jag måste också försöka hinna ut nån dag och se om jag kan hitta några :)
Stickning ser fin och spännande ut!

Pysselfarmor sa...

Gott mumzigt med kantareller! Var ut hastigt en timme förra veckan och hittade höstkantareller och svart trumpetsvamp. Har en hel del i frysen sedan tidigare så jag känner mig inte såååå stressad av att vi inte hunnit vara ute i skogen och plocka massor denna höst.

fin färgkombination och väntar med nyfikenhet på att få se mönstret. Kul att du kommit igång!
Ja det är genom inspiration från andra man håller "stick- och broderigrytan kokande"....därför är jag nog en sådan kursidiot när det gäller det. Tycker det är så kul att se alla fina grejer andra gör.