fredag 9 september 2011

Troll i mina sockar!

Ja, det har gått troll i mina sockar! Först stickade jag för långt, froggade och gjorde intagningarna och har nu hunnit lite längre än jag hann sist. Kom på att jag skulle dra in en tråd och prova, då får jag inte skaftet över foten! Får riva upp till sista intagningen och hoppa över den. Men nu får dom vila lite, nu ska jag njuta av att det är fredagkväll och jag har ledighelg och lite andra stickningar som det inte är några troll i!
Ha en trevlig helg allihop!

7 kommentarer:

Monica sa...

Trevlig helg!!

AnJa sa...

Njut av fredagen och låt trollen härja i sockan i fred. I morgon när det är ljust försvinner dom :-)

Mmatilda sa...

Troll måste ju bevekas med ...var det silver? för att inte ställa till otyg, hade du glömt det?
Jag är också ledig i helgen, och inga stora planer. Jaktlaget här har skjutit fem älgar, de tar sovmorgon imorgon = börjar halv sex. (Själv ska jag försöka sova längre än så.)

Rosenvante sa...

Jasså trollet har hittat upp till dig nu. Hade ju besök av den där lurven när jag gjorde ett par vantar som det bara var så eländigt med. Du får se till att få ut eländet fort så du kan få jobba på i lugn o ro.

Mia sa...

Hm, ibland vill det bara inte, men så bra du provade innan dom var färdiga. Jag har ledig lördag, gissa vem som somnade kl 21 igår?
Njut helgen :)

Sunna sa...

jag har tittat på mönstret flera gånger men fortfarande har de inte hamnat på stickorna, är det då troll i dom så vete sjutton om jag vågar börja

Rosenvante sa...

Kom över till mig o titta.