onsdag 14 september 2011

Nu räckte garnet!

Med ett nystan till fick jag både tröjan klar och mössan till! Det är en babytröja i Svarta fårets baby. Eftersom den är ribbstickad ser den så smal och konstig ut när man bara lägger ut den.
Och den enda fotomodell jag har är kanin och den är liksom lite för stor för honom! Det är ett av projekten att sticka upp garn jag har i lager. Jag föll för mönstret (on inte annat för att babyn på bilden var så söt!) och ville köpa medan mönstret fanns kvar. Ett projekt till måste bli klart innan jag börjar med tunikan!

7 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Gud vilken gullig fotomodell! Och tröjan och mössan ser väldigt mjuka och goa ut!
Vad duktig du är som betar av på lagret. Jag gör ju det också, men det går långsamt tycker jag....
Jo tack, jag mår mycket bättre, frånsett lite irriterande torrhosta, men det här väl till kanske :)
Ha ett jättefint veckoslut!

Mmatilda sa...

Fin tröja och en söt fotomodell har du!

humlamummlan sa...

Gosig modell,som välvilligt ställer upp, tröjan ser väldigt skön ut. Eftersom du lockade mig att beställa den fina tunikan, måste även ja göra klart ett projekt innan ja får börja på den.MEN det kliar verkligen i fingrarna - vill börja NU!!
Ha en skööön helg.

AnJa sa...

Så jättegullig han blev i den fina tröjan och mössan! Fika på Saidys snart??? :-)

Rosenvante sa...

Det var en gullig modell som du skaffat. :)
Ribbstickt är ju jättebra för de små även om det ser smalt ut så här utan nån i tröjan. Bra att du fortsatte använda garnet och gjorde en mössa också. Vad är det på nålarna nudå?

Pysselfarmor sa...

Det var då en söt långörad modell du har för söta tröjan! Vilken disciplin du har att sticka upp garn innan du börjar på något nytt....

metamorphosis sa...

Så fint, och himlans smart med ribbstickat till en bäbis måste jag säga! Väldigt smart med plagg som liksom kan växa med barnet! :)