fredag 16 september 2011

Äntligen fredag!

Jag är trött trött trött men det är fredagafton och imorgon är jag ledig! Har suttit och stickat några varv sen jag kom hem från jobbet, mer har det inte blivit. Men nu är även sjalen klar fast blockningen får vänta tills jag får tillbaka mitt pussel så jag har nåt att blocka på! Ikväll blir det Idol och tunikastickning!
Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Jaa, visst är det skönt med fredagkväll! Just den här fredagen är extra skön. Jag har haft så otroligt slitigt med bokslut på jobbet och extremkort deadline... Känner mig helt slut nu, men jag blev klart med det som skulle vara klart i alla fall, så det känns skööönt nu.
Nu åker strumpstickningen fram ikväll!!
Ha en fin helg!

AnJa sa...

Hoppas du får en riktigt skön ledig-lördag! I dag hoppas jag att det INTE blir någon svamprensning. Kan bli liiiite för mycket av det goda ;-)

Lilli sa...

Hoppas du får en avkopplande och skön helg med stickning.

Handgjorda drömmar sa...

Det är såå himla skönt med fredag, då man vet att hela helgen ligger framför en. Idag har det varit underbart väder så jag hoppas du haft en riktigt skön dag och haft möjlighet att ta igen dig!
Må så gott!
Marie

Sunna sa...

fredag är ju en underbar dag, stickning, idol och mys, helt perfekt

Pysselfarmor sa...

Hoppas du haft en härlig fredag och lördag....kommer in litet sent till dig ju...när barn och barnbarn (och övriga) sover "på söta örat" ;-))

Ha en skön söndag också!