måndag 25 april 2011

Tant-varning!

Det fina vädret fortsätter ohc i solstolen går det inte sticka med vanliga stickor utan det är rundsticka och strumpstickor som gäller. Har lagt upp en ny stickning, sockar i Regia Softy med magic loop. Ja goch magic loop kommer inte riktigt överens men med det här garnet när man inte ser att räkna varv är det praktiskt att sticka båda sockarna samtidigt. Tänkte det skulle bli nattsockar. Jag fryser så om fötterna på nätterna, klar tantvarning!På vägen in lyckades jag fånga min man på bild som klättrar i träd, det trodde jag härde barnaåren till......... undrar vad det är för varning?

12 kommentarer:

4U2! sa...

Klättermus, håller han på att förvandlas till det månntro? :)

Rosenvante sa...

Det är väl skönt att han har barnasinnet i behåll. :)

nattugglan sa...

Ja det kan man undra vad han har för fel.. kanske han ska gjort en koja?:: tur att barnasinnet är kvar, för det ska man inte mista,, ha en fortsatt bra dag.

Fiff sa...

Tantvarning är bra :-) Vi gillar tantvarning! Och män...ja, de växer aldrig upp, så det är nog ingen varning alls där ;-) hihi

Pysselfarmor sa...

Jag tror han håller tårna varma genom att klättra i träd ;-)

Jag fryser också om fötterna...schssss - jag sover för det mesta med dunsockor på....tant jag?? Nähä....jag kör ju MC och då är man 20 tror jag...

mary-ann sa...

killar blir ju aldrig vuxna :pp och tantvarningar är bra...visar bara att man är en förstående UNG kvinna :D

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Tack:) Så tråkigt att du är sjuk, hoppas att du mår bättre snart! Det är inte alltid lätt att hitta tid till stickeriet och spinnandet, men jag försöker unna mig någon timme varje kväll!

AnJa sa...

Haha, han liknar Gubbens katt på pricken där han hänger :-) Synd på fikat idag. Hade varit kul att träffas. Hoppas du kryar på dig snabbt!!!

Pysselfarmor sa...

Hu hu nu är jag hemma i Tumba igen....sådär känns väl det. Kul med barn och barnbarn i närheten, men jobbet nähä det skulle jag kunna skippa...men lönen vill jag ha ;-)
Vi möttes av gröna björkar straxt norr om Sollefteå....och de lyste gröna mot den vita snön på Hallstaberget. Har alltid varit uppe under påsken på gården - sedan 1968 - och det är nog första gången vad jag kommer ihåg som det är på detta sätt...här i Tumba är det försommar!!! Nu blir det hem å fixa trädgården på kvällarna - fort, fort - så jag får köra MC till helgen .....brum brumm...
ha det gott!

ÄNGLASTINA sa...

Va varma o sköna dom sockarna kommer att bli i det härliga och mjuka garnet.

Astrid sa...

Du har en trädkramare i familjen. En sån som älskar djur och natur. Eller?

Den svenska tanten är utrotningshotad har jag läst. (ingen mer kommentar :D )

Maria sa...

Såg din gubbe i trädet.... Det kanske e så att han ska kompensera det där med rollatorn....;)