måndag 29 december 2008

Flätstickning!


Nu tror jag nästan jag kan räkna mig som flätstickningsproffs efter denna julklappsstickning! Såg mönstret på Drops och kunde inte låta bli att prova att göra den! Vår dotter S hund fryser och fryser och fryser. Hon fryser ute och hon fryser inne. Om de är här sover hon under täcket hos mig och det går inte värma ut henne! Eftersom hon är en väldigt stor tax blev det storlek L med många och långa flätor. Det var faktiskt en kul stickning, har aldrig stickat en hundtröja förut, våra hundar är inte så frusna! Sen var det en kul grej, inget som S och hennes N väntade sig! Den gavs med det klassiska rimmet: Ära vare gud i höjden, detta har jag gjort på slöjden! Visst blev hon väl söt?

4 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Så fin hon blev!
Nu har hon huttrat färdigt.
hej fr. Koftan

Kia sa...

Jag stickade den tröjan till en frusen amris förra vintern. En superskojig stickning att göra och jag är sugen på att göra en till, men vet inte vilken hund som skulle kunna tänkas behöva en tröja.
Vad vacker den blev!

Anonym sa...

Vi blir avundsjuka, hälsar Trazzel och Bezzie.

Karin sa...

Men vilken sötis!! Ser ut som dvärgtax eller kanintax. Har själv en liten normalstor strävhårig taxhanne. Finns det något sötare??