måndag 28 januari 2013

Rubriktorka

Jag formulerade mig nog konstigt i sista inlägget, jag gav inte bort vantarna, blev mer en bytesaffär! Jag blev så glad när hon kom och fråga om hon fick köpa vantarna jag stickade på så jag svarade genast ja men jag tog inte så mycke betalt, det var hon som såg till att jag inte frös ihjäl första veckan, då var det kallt där, hon hade ett hjärta av guld! Jag hade ju tänkt sticka så jag har ett par ge-bortvantar på lager så nu gör jag ett nytt försök. Den här gången är det Vikings Nordlys i lila nyanser och ett gammalt beprövat mönster.
Jag hade länge beundrat Rosenvantes alla fina vantar och Heidis flerfärgsstickning fick mig att verkligen börja sticka vantar så nu är jag djupt nere i vantträsket men det har börjat simma runt drömmar om sockar där nu! Titta på Heidis fina flerfärgsstickade sockar lite längre ner i hennes blogg! Dom är fantastiska!

5 kommentarer:

Mia sa...

Mönsterstickade vantar är ju både fina och användliga så fastna där är inte det värsta som kan hända. När du sen börjar matcha med sockor så har du många trevliga timmar framöver också. Några träsk är sköna att fastna i :)

heidi sa...

ibland blir det fel när man formulerar sig. man tror att man formulerat sig exakt och supertydligt, och så missförstås det ändå:) och att ha stickade presenter att ge bort är aldrig fel:)

visst är det underbart med drömmar som förverkligas:) jag hade också en vantbok som fick mig att börja sticka i 2 färger, och sedan ledde det till nästa projekt...

om du frågar mig så är det ett underbart träsk:D

Maritas Maskor sa...

Jag förstår att du blev inspirerad av Rosenvantes alla fina tvåfärgsstickade vantar, de var ju så himla fina.
Jag ser att du är på gång nu också! Det är så snyggt med det där melerade garnet till!
Att hon blev glad, hon som får förvalta dina fina vantar förstår jag :)
Och vilka strumpor! Oj! tänk om man hade haft mera tid.... Kram!

skapa och inreda sa...

Mycket fina vantar i härliga färger.
Jag kan inte heller låta bli att sticka det ena paret efter det andra just nu är det mönsterstickade vantar med katter på.
Ha en bra dag.
annika

heidi sa...

då kanske pärlstickning blir något att skriva upp på prova-på-listan över olika sticktekniker?:)