lördag 26 januari 2013

Mera vantar!

 Medan jag var på rehab stickade jag de här vantarna klara, de är fotade på bordet där, mindre charmig bakgrund! Granet är svart Fame och det går Vikings Nordlys! Slår ett slag för det, så fantastiskt mjuk men ett minus för att det var skarvat på två ställen och man fick fixa till för att färgskiftningen skulle stämma. Mönstret är från Solveigs vantar.

Jag fick lära känna många fantastiska människor där både i vår grupp och några som var där på annan rehab. Vantarna fick följa med en ny vän i gruppen hem och jag vet att dom kommer att få det bra! :)
Även om jag har haft det superbra är det så skönt att få komma hem och ätergå till det vanliga livet igen!

Ha en trevlig helg!

9 kommentarer:

heidi sa...

det låter som om du hade det jättetrevligt på rehab:)

vantarna är fantastiskt vackra! du har verkligen fått till färgskiftningarna jättebra, trots att garnet var skarvat. du fixade det bra!

en fin present till din nya vän:)

Mmatilda sa...

Det är klart det känns bra att komma hem, borta bra men hemma bäst, eller? Vantarna är ju helläckra med fin ljusskiftning!

Otaliga projekt sa...

Lyckliga den nya vännen som fick så fina vantar med sig hem.
Just de vantarna har jag också kikat lite extra på boken, de är så klassiska och fina.

Maria sa...

Välkommen hem.
Bra att du haft det intressant å lärorikt på rehab, här hemma så har det väl inte hänt mer än att vi saknat dig på juntan.
Bra att du e hemma igen, å kaffe finns på "den ann siia byn" :-)

Kram

Mia sa...

Så fina vantar. Dom värmer nog säkert mottagaren dubbelt upp.
Välkommen hem igen tilvardagen :)

AnJa sa...

Men. Så. Otroligt. Fina! Säger samma sak som Maria, men lite längre bort ifrån. Finns kaffe här med :-). Men vi kanske skulle se och ta en fika på Saidys någon dag när du har tid. Jag missar stickcafe på torsdag för jag har ett annat möte då. Typiskt! Men de andra datumen finns nedpräntade i min kalender så att inget annat ska kunna komma dit!

Pysselfarmor sa...

Vackra vantar och jag förstår att mottagaren blev glad över de här fina! Så roligt att höra att rehaben var bra, men som du "säger" - hemma bäst!

Sunna sa...

fantastisk fina vantar, du har ett hjärta av guld som ger bort dem

nattugglan sa...

Oj så lycklig den mänskan ska av som "fick" ett par så fina vantar,,blev häftigt då det skiftade i färg..ha de gott..