fredag 23 november 2012

Ute på nätet igen!

Den här gången var det här hemma felet var! Det tog ett par dagar innan vi började leta eftersom vi trodde vägarbetarna varit i farten igen! Nu har jag lite bloggar att läsa men jag tror inte jag hinner ikväll, och imorgon ska jag bort. Har fått ett anonymt brev om att jag ska hämtas 10.30 och vara hemma vid 24.00. Spännande!

Nu har min vantstickning fått komma fram igen efter sockstickningen till de små. Jag har ju köpt två nya vantgarner som hägrar! Tyvärr finns inget mönster på tummen (alltså hur man ska sticka mönstret där) så jag får väl hittoppå nåt.Vädret är fortfarande väldigt milt och det regnar mest hela tiden så man användet inte så mycke vantar än.

Grisarna i förra inlägget är inga vildsvin, såna finns inte här utan det är våra alldeles egna jordfräsar! Hade det varit vildsvin hade jag inte vågat stå kvar och fotografera! Har faktsikt aldrig sett eller smakat vildsvin!

Ha nu en trevlig helg allihop!

7 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

ha ha det var jag som skrev att det INTE var vildsvin och så tror andra att det ÄR vildsvin...jistarns så tokigt! :-) ja jag vet i varje fall att de inte finns däruppåt landet
:-))


Va kul du ska ha det ikväll!
Hoppas du inte har huvudvärk i morgon lördag :-)

och hittepåtumma blir bäst!
Ha en skön helg!

Mmatilda sa...

Det var ett intressant anonymt brev du fått! Ha så roligt!

Mia sa...

Spännande att höra vad det blev av dagen. Vantarna ser fina ut, just nu är det sockor men vantar hade varit kul igen det också. Du hittar nog på en tumme.
Ha, där ser du hur många vildsvin jag sett ;_)

heidi sa...

Vantarna ser jättefina ut såhär lång! och jag är säker på att tummarna också blir jättefina:)

så trevligt att det var era egna jordfräsar som var i farten istället för vildsvin. om inte annat så är dom betydligt mer lätthanterliga än sina vilda kusiner:)

vilken lovande början på kvällen med det anonyma brevet! jag hoppas att kvällen var underbart trevlig!

ha en riktig fin helg du med:)

Garnhumlan sa...

Kul att du är tillbaka igen!
Jag gillar grisar och de här ser ju riktigt trevliga ut. Var glad att ni inte har den vilda varianten hos er. Som jordfräsar är de väldigt svårmanövrerade. Dessutom äter de upp ägg och fågelungar.
Som vanligt är vantarna du gör fina. Jag tror inte att det blir några problem med hittepåtummarna.

Tinas Garn sa...

Ett anonymt brev låter spännande!

Astrid sa...

Hur gick det med den hemliga kvällen? Det lät väldigt spännande!
Ha en bra söndag (också)!