fredag 16 november 2012

Frossardag!

Jag var till stan igår och det blev en riktig frossardag! Utnyttjade ett presentkort och fick ögonbrunen plockade och fransarna färgade och det var lite pengar kvar på presentkortet så jag frågade efter en bra mascara. Jag som brukar köpa nån på HM för 98 kr att ha till högtidliga tillfällen. När jag så skulle betala visade det sig att mascaran kostade 365kr så jag fick mitt livs dyraste mascara! Sen så behövde jag ett par nya örhängen och jag har flera gånger gott och tittat men inte hittat just dom som jag vill ha men igår! Resultat: 4 par örhängen och två halsband! Jag förbi Sarahs garn och vävnader och jag som har köpstop köpte bara tre nystan vantgarn för att kunna frossa vidare i Solveigs vantbok! Kanske lite ursäktad av att jag handlade för ett presentkort jag fick när jag fyllde år. Hungrig blir man av allt handlande så jag gick på Subway och glömt var alla dieter och jag tryckte en hel macka. Så gott! Sen blev det ett par BH:ar, en tunika........ ett bälte................en handväska...........
Ha en trevlig helg allihop! Själv åker jag snart för att påbörja arbetshelgen!

10 kommentarer:

Astrid sa...

Wow, vilken dag!

AnJa sa...

Åh , vilken härligt shopfrossa :-) Visst är det kul ibland att bara vältra sig i nya saker! Hoppas du får en bra jobbhelg!

Pysselfarmor sa...

Oj trodde först att du hade "storplonnboka" med dig, men du är så lyckligt lottade att det var flera presentkort - vilken lycka!!
Sådan dag lever man länge på och kanske känns jobbhelgen därmed liiiiiiiiiitet lättare att uthärda.

heidi sa...

Vilken härlig dag:) Så skönt att kunna shoppa loss med presentkort - i synnerhet med tanke på hur jobbigt du har haft det på jobbet:)

hoppas att jobbhelgen blir bra!

Cecilia sa...

Länge sedan jag shoppade loss sådär men det är skönt när man hittar så mycket bra saker! Och härligt (för den som har några ögonbryn!) att låta någon annan noppa!

Tinas Garn sa...

Jädrans vilken underbar dag du har haft!!

Mmatilda sa...

Men det var då det värsta... En sak per shoppingdag är väl vad man brukar våga. Hoppas du är nöjd med dina inköp, och de blivande vantarna får vi väl se snart?

nattugglan sa...

ojoj så du svängde loss.. men visst är det kul att nångång hanla mycket...noppa ögonbryn brukar jag göra själv...o gör jag inte det börjar jag se ut som värsta jultomten, haha..men som sagt det är bara att hålla sjakt på dem.. men färga mina ögonfransar behöver jag inte..de är svarta o faktiskt riktigt långa!! Du får visa vilka vanatr du stickar sen.. ska bli roligt att se!!ha en bra helg.

Mia sa...

Man skulle minst kunna tro du har haft 7 rätt på Lotto! Men det kändes bra eller? har hört att kvinnors shopping är det basta kicket vi kan få :) Och 365,-, du måste ha ögon som Isabella rossolini eller vad hon heter.. Wow, helt impad av dig :)

Maritas Maskor sa...

Gud vad roligt att få unna sig så där ibland!!
Det är jag säker på att det var dig väl unt!
Hoppas att det gör att jobbet flyter lite lättare också :)

Kram och ha det så bra!!