Födelsedagen firades på fin restaurang. 5-rätters middag med vinmeny. Det var en upplevelse! Alla rätter som bars fram presenterades både vad det var och varifrå. Först serverades pilgrimmsmussla som aptitretare innan första rätten kom in. Har aldrig ätit det men oj så gott och den glömde jag fota som dessutom var vackrast upplagd! Sen blev det lättkokt röding, en kall Gazpacho, Renkött till varmätt, ostar, pannacotta och som avslutning kaffe med godbitar! Till varje rätt serverades ett utvalt vin. Hela kalaset bekostades av våra döttrar med respektive! Behöver jag säga att det var en fantastisk kväll? Bloggar från mobilen så jag vet inte riktigt i vilken ordning bilderna kommer!
Ps hade ingen bild på pannacottan heller!
fredag 31 augusti 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
nämen oj var det jämt du fyllde!!??
HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
pilgrimsmusslor är gott - brukar fixa sådana själva...de ska liksom bara vända i pannan annars blir de sega...
nej inge filt av mina provlappar måste ha kontroll över vad som är vad och vilken nr på stickorna jag använt....det är liksom en provkollektion kan man säga...
vilken underbar kväll!
stort grattis igen!
Ser spännande ut! Jag åt pilgrimsmusslor första gången i England för två år sedan. Det är jättegott! Så roligt för er att få en härlig lyxig kväll på din stora dag!!
Det verkar ha varit en fantastisk kväll och middag. Ser underbart gott ut.
Stort grattis,
Sarah
Grattis i efterskott! Maten ser fantastiskt god ut!
1962 var/är en riktigt bra årgång!!!
Hälsningar och kramar från en 1962:a som är gift med en 1962:a
Härligt! Grattis!
Så roligt att bli så fint uppvaktad!!
Stort Grattis åter en gång!!
Av dessa bilder förstår man ju att det var ett fint ställe du varit på. Det ser helt fantastiskt ut! Pilgrimsmusslor har inte jag ätit heller. Ha det så bra!
hurra!!!! för 50 åringen.. va härligt med god mat!!.
STORT GRATTIS i efterskott! Vilken underbar födelsedagsmiddag du fick avnjuta!
Önskar dig en bra vecka!
Kram
Skicka en kommentar