onsdag 22 augusti 2012

Rensar i röran

Jag städar och det är nädvändigt! Men solen skiner och jag har tagit en paus och sitter i solen och stickar på Tant Koftas bladmuddar. Det är gränsfall att det är för varmt men vem vet hur många fina dagar vi har kvar! Skolerna börjar nu och imorgon är första syjuntan så det känns lite som att hösten närmar sig!

9 kommentarer:

AnJa sa...

De där har jag inte stickat men väl en axelvärmare med Tant Koftas blad. Jag har börjat på ett par tofflor i ullgarn idag som ska tovas. Frös om fötterna i går... Idag svettas man ju! Insåg att jag har massor med garn och färg kvar. Borde vi inte försöka med ett nytt färgningsprojekt snart?

Otaliga projekt sa...

Åh, det ser härligt ut. Här i småland verkar hösten ha kommit med en rasande fart. Det är som om någon står och spolar på fönstret med en vattenslang. Men å andra sidan, då sitter jag inne, dricker te och stickar. Det funkar det med.

Astrid sa...

Deet gäller att passa på att vara ute nu innan vintern kommer. Ser skönt ut :D

Rosenvante sa...

Skönt att ni har lite värme också. Här har det regnat i kväll och det blåser ordentligt nu. Undrar om hösten är på väg nu, det känns så i alla fall.
Vina muddar du gör, det är liksom lite lagom att börja med innan kylan slår till.
Tottspunnet är att man spinner utan att karda. Jag reder bara ut det lite med fingrarna innan jag spinner, på så sätt blir det ulligt, lockigt och jättemjukt.

Pysselfarmor sa...

Vackra! du ska se att förr eller senare får du användning av dem
;-))

just nu regnar det här i söder...blähh ..

Sunna sa...

här har hösten också hittat fram men det känns ok efter en solvecka, önskar bara jag hittade sticklusten också

Handgjorda drömmar sa...

Ja visst är det en härlig tid nu! Äntligen lite sol och värme, även om kvällerna är lite kyliga.
Ha en riktigt fin helg!
Kram Marie

Mia sa...

Är det fint väder är det bäst ute, det kommer tillräckligt många regniga dagar framöver som man kan städa på :)

Torprosen sa...

Hej där! Har kollat neråt lite på bloggen, oj vad de små gullungarna har blivit stora..underbart söta är de..Visst skall man unna sig lite goa stunder när tillfälle ges, det gör jag titt som tätt.Så har jag inte det mest välstädade hemmet i byn, men är det en fin dag vägrar jag att vara inne..Ha det gott önskar Torprosen