tisdag 4 november 2008

Bambustickor


Var in till stan en hastig sväng igår. Köpte garn till muddar som jag hittade på Ilsefins sida (länk här nere). Jag köpte Regia softy. Tyckte garnet hade så läcker struktur men nu kan jag inte bestämma mig om muddarna ser nötta ut eller varma och goa. Skulle också köpa strumpstickor nr 2,5 till mina vantar i Kilafors ullgarn men de var slut, fanns bara i bambu. Har några trästickor nr 3,5 som jag inte har varit förtjust i, tycker de går tungt. Men jag köpte iallafall bambustickorna får se vad jag tycker sen jag börjat på dem.
I CD-spelaren. Har nu hört Helene Turstens Det lömska nätet. Den var bra. Min andra Helene Tursten jag hör och det kommer att bli fler! Nu lyssnar jag på Anna Janssons Inte ens det förflutna.
Ilsefins muddar

1 kommentar:

Maria sa...

Tack för din kommentar på min blogg!
Ja, kursen i vikingastickning var verkligen jättespännande och det skall bli jätteroligt att sticka dessa tröjor. Jag har blivit lovad att få garnet denna veckan.
Kul att stöta på en annan ljudbokslyssnare. Här går ipoden ständigt med en ny bok. Det roliga med att sticka och lyssna samtidigt är att man sen förknippar sina olika stickade saker med de berättelser man hört.