söndag 16 mars 2014

Det snöar!

Idag avslutas världscupen i längdåkning, känns vemodigt! Det är nåt visst att sitta och sticka och se dom åka, en klart stickvänlig sport. Till skidskyttet behöver man en enkel stickning, då har min gröna linnekofta fått tjänstgöra och den behövs ytterligare en helg när det är Holmenkollen nästa helg. Sen blir det att se fram emot att sitta ute och sticka. Fast  just nu känns det långt borta. Det snöar! Nu kommer kanske vintern som vi inte haft ännu!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jag sitter och för över kort och bloggar med en hoppande gubbe bredvid mig, tur nån har koll på hur det går i skidskyttet.
Tänk så olika det kan vara i vårat land, här skiner solen och det är skönt även om det är lite väl isiga vindar. Men man känner att våren är på väg. Idag såg jag mina första krokus i trädgården, men jag har sett inne i stan förra veckan. Tussilagon är också på gång så det blir nog tidig vår här i år.

Maritas Maskor sa...

Vad bra det är att ha lite olika stickningar för olika tillfällen! Och det är ju super om man kommer en bit på lite slätstickning som kan kännas oinspirerade annars :)
Stackare som har lång till våren... Jag har precis bloggat om att solen skiner starkt utanför fönstret och visst, det är lite kallare här också nu igen, men snö har vi inte. Här tittar snödroppar och krokus upp i rabatterna. Hoppas att det gör det hos dig också snart! Kram marita

Mia sa...

Mulet här och fortfarande en massa snö så mer vill jag inte ha, men snart kan man sitta ute, härligt ska det bli, två månader så är vi där :)

AnJa sa...

Ja idag passade det bra att sitta och titta på tv. Lite sega efter gårdagens festligheter. Och oj, va mycket snö det hade kommit här hemma! I Lycksele var det bara nån cm.

heidi sa...

jag satt och tittade på skicrossingen (jag tror det heter så), jättespännande att titta på när man stickar:)

vi har knappt haft någon snö här nere. och det kalla vädret som skulle komma till helgen lyser med sin frånvaro. idag var det 10 grader varmt och solsken - nästan vår:)


Mmatilda sa...

Ja nog kan man väl säga att vi fick tillbaka vintern! Nu är det vitt och fint igen, och inatt gick temperaturen ner till -18 hos oss!