onsdag 12 december 2012

Hjulen snurrar och julen kommet närmare!

Jag brukar inte julstressa men i år känner jag av den! Försöker städa men orken finns inte, dagarna är fyllda av arbete, en massa möten och julfester! Julfester är alltid kul, en på nya jobbet, en på gammla jobbet och en med mina gamla avdelning har jag framför mig! Ska bli så kul att träffa gamla avdelningen igen,, jag saknar dom så mycke!
Orken att cykla finns inte just nu, måste skärpa mig! Som cykelstickning nu har jag en yemenväst, enkla runt runt och de blir aldrig tunga, perfekt!
Å snart kommer tvillingarna, jag har inte sett dem sen i augusti, oj vad de ska ha växt och utvecklats! Kämms s¨fantastiskt att de ska komma hem över jul!

7 kommentarer:

Cecilia sa...

Det är konstigt med stress, att ibland smyger den sig på...Hoppas du hittar lagom i det, som du brukar! Förstår att det blir härligt att få barnbarnen till dig!

AnJa sa...

Man kan ta städningen efter jul åxå, det brukar inte märkas att det är lite dammigt när allt tomtetjafs kommit fram ;-). Och än så länge har väl inte tvillingarna börjat hasa runt på golvet :-). Vad mysigt det blir för dig att de kommer upp!

heidi sa...

Att städa är inte det viktigaste, utan det viktigaste är att umgås:)

så roligt att barnbarnen kommer på besök. förstår att du längtar, för barn växer så fort!

Maritas Maskor sa...

Vad snäll du är som stickar yemenvästar, fast tiden egentligen inte räcker till!
Hoppas att du får så mycket gjort att det ändå känns som jul sen. Det är i alla fall vad jag satsar på. Allt går liksom inte att fixa...
Det känns nog mysigt sen när smågrabbarna kommer! så härligt!!

Mmatilda sa...

Kan vi inte bestämma att man får göra städningen i vår, när man ser vad man gör? Det är ju så mörkt den här tiden. Och att julen snurrar och hjulen kommer närmare låter ganska bra - bilhjulen, tåghjulen eller är det kanske flygpropellrarna - betyder att det är tvillingarna som närmar sig!

Mia sa...

Det är ingem vits att stressa man får i varje fall inte mera gjort.. lätt att skriva, värre att efterleva. Men det sociala är ett kul inslag i vardagen och jul blir det ocker som.. Kul att du får hem tvillingarna :)

Pysselfarmor sa...

Visst är det märkligt att man känner sig stressad över olika "måsten" som man får för sig att man måste göra...men så hinner man inte med...och se det är en lika bra julafton för det och alla är glada och nöjda! Man tror att andra har en massa krav på en, men egentligen är det ju bara en själv som lägger kraven på en själv.
Vi firade julafton nu i fredags med barnbarnen därför att famijerna åker till "sina fruars" familjer detta år...så för oss bär det nu iväg till gården i norr!